Україна, Полтава, 36000 +38 (0532) 69-70-70 info@oil.pl.ua

Гаряча лінія АЗК

+38 (050) 404-08-45

ЗГОДА НА ОБРОБКУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Будь ласка, уважно ознайомтесь з цим документом, щоб отримати чітке уявлення про те, як ми збираємо й з якою метою, використовуємо, захищаємо чи іншим чином обробляємо Ваші персональні дані на сайті oil.pl.ua (далі за текстом – сайт) та/або мобільному додатку.
Дане положення розроблено ПП «Компанія «Надежда» (далі за текстом – «Компанія та/або Ми»).
Компанія може час від часу вносити зміни до даного документу. Рекомендуємо Вам періодично перевіряти дану сторінку. Якщо Ви не згодні з умовами викладеними у даному документі, просимо Вас утриматись від використання сайту та мобільного додатку Компанії.
Обсяг персональних даних, які ми збираємо та з якою метою
Ми збираємо та використовуємо дані, які Ви (далі за текстом – «Користувач») надаєте нам при здійсненні замовлення та/або реєстрації у даному мобільному додатку/сайті Компанії, підпису на нашу розсилку, при наданні відповідей на опитування або при використанні інших функцій сайту та мобільного додатку.
В залежності від обставин, Вам пропонується ввести своє ім’я, пароль, адресу електронної пошти, контактний номер телефону.
Ми збираємо та використовуємо ці персональні дані для Вашої ідентифікації, надання допомоги при зверненні, обробки замовлення, при транзакції та для здійснення зворотного зв’язку.
Як Компанія захищає, використовує Ваші персональні дані
Ваші дані захищені та доступні лише обмеженій кількості працівників Компанії, які мають спеціальні права і доступ до Ваших персональних даних при здійсненні ними своїх обов’язків, без права розголошення. У відповідності до діючого законодавства України Компанія дотримується належних заходів безпеки для попередження несанкціонованого доступу до персональних даних і їх неправомірного використання.
Окрім того, Ми використовуємо заходи безпеки й застосовуємо технічні та фізичні обмеження для використання персональних даних та доступу к ним. Компанія використовує сучасні заходи безпеки, коли користувач вводить, підтверджує або здійснює доступ до своїх даних для забезпечення безпеки Вашої особистої інформації.
Передача Ваших даних третім особам
Ми не продаємо, не ведемо торгівлю та не передаємо третім особам Ваші персональні дані. Компанія надійно зберігає та не передає третім особам дані пов’язані з настройками й статистичною інформацією, які містяться у Вашому мобільному додатку – особистому кабінеті користувача мобільного додатку/сайту (налаштування фільтрів, вибір замовлень, статистику здійснених замовлень, транзакцій й т.п.).
Юридичні цілі: в деяких випадках Ми маємо право використовувати Ваші персональні дані для обробки та передачі їх компетентним органам згідно діючого законодавства України.
Надання згоди на обробку персональних даних та підтвердження щодо отримання письмового повідомлення:
Цим документом, я (користувач сайту та/або мобільного додатку) підтверджую, що мною повідомлені актуальні персональні дані при реєстрації та використанні сайту та/або мобільного додатку та уповноважую і надаю свою добровільну, безумовну та необмежену строком згоду Компанії на обробку, зберігання, поширення і доступ до цих даних третіх осіб.
Цей дозвіл на обробку персональних даних користувача передбачає надання моєї згоди на отримання від Компанії у будь-який час повідомлень надісланих за допомогою різних sms, puch та іншого типу/способу передачі повідомлень на засоби зв’язку мною зазначені, або через спеціально розроблений мобільний додаток, встановлений на моєму мобільному пристрої.
Цим також підтверджую, що мене письмово повідомлено про мету збору даних та осіб, яким передаються мої персональні дані, а також письмово повідомлено про наступні мої права згідно із Законом України «Про захист персональних даних»:
знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;
на доступ до своїх персональних даних;
отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого або до суду;
застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
відкликати згоду на обробку персональних даних;
знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки..
Акцептуючи (приймаючи) цей документ, я визнаю, що мої права є зрозумілими та прийнятними.

Ви можете зателефонувати нам за номером +38 (0532) 69 70 70

Або залиште повідомлення та ми Вам передзвонимо